SFÂRȘIT DE AN ȘCOLAR 2011





S-a apropiat cu paşi repezi sfârşitul de an şcolar şi în acelalaşi timp, pentru unii dintre noi, încheierea unei etape importante din viaţa noastră, pe care am trăit-o aici, la Centrul Social „Sfântul Anton”.

Acum privind înapoi cu nostalgie, realizăm frumuseţea clipelor petrecute in şcoala...şi să le apreciem la adevărata lor valoare.

Viaţa de şcolar este o experienţă unică pe care, ne-aţi acordat privilegiul sau...”a doua şansă” s-o trăim. Am învaţat să scriem şi să citim..., am trăit împreună multe experienţe frumoase, am cunoscut oameni noi şi am legat prietenii frumoase... S-au întâmplat muuuulte lucruri, unele extraordinare de care ne vom aduce aminte toată viaţa, dar si lucruri mai puţin frumoase, pe care noi le-am uitat pe loc … însă ... sperăm ca şi doamnele învăţătoare şi să poată uita... Căci fiecare dintre noi este un diamant care, odată bine şlefuit, va străluci pentru totdeauna.

Sperăm si promitem ca ne vom strădui să fim „diamante strălucitoare”, „oameni adevăraţi” în orice situaţie, să devenim aşa precum sunteţi dumneavoastră - îndrumatorii noştrii, mentorii şi profesorii nostri, ce ne-aţi fost aproape si ne-aţi sprijinit în ciuda tuturor bucuriilor sau problemelor pe care, cu sau fără voia noastră... le-am cauzat.

Vrem să mulţumim părinţilor, bunicilor şi tutorilor noştrii, care au fost alături de noi pe tot parcursul vieţii şi care ne vor îndruma şi de acum încolo.

Mulţumiri speciale din partea noastră adresăm părintelui Emilian Dumea si tuturor părinţilor franciscani …., care timp de 2 ani a fost alaturi de noi si ne-au aratat mereu calea cea buna in această perioada.Ştim ca au făcut eforturi pentru ca noi să ne bucurăm de cele mai bune condiţii, din toate punctele de vedere. Le suntem veşnic recunoscători!


Gândurile noastre de mulţumire se îndreaptă acum, spre doamnele învaţătoare …, dumnealor sunt persoanele care ne-au lansat pe acest drum plin de provocări al şcolii si au pus bazele cunoştinţelor noastre.
De asemenea vrem sa mulţumim doamnei director şi tuturor profesorilor noştrii care ne-au împartaşit experienta lor de viaţă si cunoştinţele lor. Ei sunt cei care ne-au acordat o atentie deosebită si ne-au fost alaturi în cele mai importante momente, din această perioadă.

“ Sunt frunze ce nu cad,
chiar dacă vântul bate,
sunt inimi tari care nu se despart,
chiar dacă sunt departe.”

Acestea sunt cuvintele care sperăm să ne caracterizeze pe parcursul anilor ce vor urma, anii de gimnaziu... si nu numai...
In incheiere multumim din nou tuturor persoanelor ce ne-au fost alaturi si carora le suntem recunoscatori, şi-i asigurăm de toată aprecierea si devotamentul nostru.

elevul Guță din a IV.

Articole publicate pe blog