Mulțumiri


MULTUMIRI
Mulțumim Fr. Roberto Peretti, primul președinte al Fundației Umanitare Pacea
Şi cum orice semn de recunoştinţă omenesc este limitat, cerem de la bunul Dumnezeu să reverse, binecuvântarea şi harurile Sale asupra tuturor confraţilor noştri care au contribuit într-un mod sau altul la realizarea acestui mare proiect numit Fundatia umanitara Pacea. Acesta este meritul lor, care la vremea potrivita va fi încununat de bunul Dumnezeu. Noi cei care continuăm aceasta muncă trebuie să avem grijă ca flacăra aprinsă de ei să nu fie stinsă nici în viitor. Multumim fratelui Roberto Peretti fondatorul Fundației umanitare Pacea și dorim mult success în noua sa misiune în Kazacstan.

Mulțumim Pr. Eugen Avărvarei, al doilea președinte al Fundației Umanitare Pacea
Deși a fost președinte pentru o perioadă scurtă de timp, pr. Eugen a adus un suflu nou Fundației prin începerea activității școlare și mai ales a proiectului "A Doua șansă" dar și a reorganizării Centrului social prin introducerea mai multor activități educative. Mulțumim pentru implicarea și dăruirea de care a dat dovadă și dorim mult succes în activitatea pastorală.

Mulțumim Pr. Emilian Dumea, al treilea președinte al Fundației Umanitare Pacea
După șase ani de activitate intensă cu multă dăruire și implicare, Pr. Emilian Dumea președinte al Fundației Umanitare Pacea, a încheiat activitatea pentru a pleca la Madrid în vederea însușirii limbii spaniole care îi va fi de folos în noua misiune din Chile. Mulțumim, înpreună cu toți colaboratori și asistații Fundației pentru implicarea deosebită de care a dat dovadă în acești ani și îi urăm mult succes în activitatea misionară iar sfântul Anton să-i mijlocească toate harurile necesare.


Articole publicate pe blog